Noothammetje

Bereiding

- De nootham in de verpakking opwarmen in warm water (tegen de kook aan) of in de oven op 80 graden gedurende 1 uur.
- Daarna de ham warm uitpakken en insmeren met een papje van bruine suiker en whisky of honing.
- Hierna de nootham ongeveer 15 tot 20 minuten terug in de oven leggen op 160 graden.
- De noothamsaus au- bain-marie opwarmen en eventueel aanlengen met rode wijn.
Bereidingstijd Personen Gang
1.5 uur 4 Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • Nootham
  • bruine suiker
  • whisky of honing
  • rode wijn

Garnituur

Recepten

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Braadadviezen

  -
Braadadviezen
 

Kogelbiefstuk béarnaise

  15 minuten
Kogelbiefstuk béarnaise
 

Noothammetje

  1.5 uur
Noothammetje

Als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen. Volg ons ook op Facebook!