Noothammetje

Bereiding

- De nootham in de verpakking opwarmen in warm water (tegen de kook aan) of in de oven op 80 graden gedurende 1 uur.
- Daarna de ham warm uitpakken en insmeren met een papje van bruine suiker en whisky of honing.
- Hierna de nootham ongeveer 15 tot 20 minuten terug in de oven leggen op 160 graden.
- De noothamsaus au- bain-marie opwarmen en eventueel aanlengen met rode wijn.
Bereidingstijd Personen Gang
1.5 uur 4 Hoofdgerecht

Ingredi├źnten

  • Nootham
  • bruine suiker
  • whisky of honing
  • rode wijn

Garnituur

Recepten

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Speenvarken mosterddragon

  20 minuten
Speenvarken mosterddragon
 

Noothammetje

  1.5 uur
Noothammetje
 

Kalfsentrecote gorgonzola

  20 minuten
Kalfsentrecote gorgonzola

Als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen. Volg ons ook op Facebook!