Carpacciodressing

Bereiding

- Kook het bakje kastanjechampignons op met wat rode wijn en 250 gram
aalbessengelei tot deze gaar zijn.
- Dan 1 eetlepel grove mosterd toevoegen en het geheel in een blender of staafmixer pureren.
- Op smaak brengen met wat peper en zout en een scheutje cognac.

- Vervolgens af laten koelen en dan met de bolle kant van een lepel over de carpaccio verdelen. Wel dun aanbrengen!
Bereidingstijd Personen Gang
35 minuten 4 personen Voorgerecht

Ingredi├źnten

  • 1 bakje kastanjechampignons
  • 250 gram aalbessengelei
  • scheutje rode wijn
  • scheutje cognac
  • 1 eetlepel grove mosterd
  • 1 snufje zout
  • 1 snufje peper

Garnituur

Recepten

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Tournedos rund

  25 minuten
Tournedos rund
 

Kalfsentrecote gorgonzola

  20 minuten
Kalfsentrecote gorgonzola
 

Braadadviezen

  -
Braadadviezen

Als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen. Volg ons ook op Facebook!