Carpacciodressing

Bereiding

- Kook het bakje kastanjechampignons op met wat rode wijn en 250 gram
aalbessengelei tot deze gaar zijn.
- Dan 1 eetlepel grove mosterd toevoegen en het geheel in een blender of staafmixer pureren.
- Op smaak brengen met wat peper en zout en een scheutje cognac.

- Vervolgens af laten koelen en dan met de bolle kant van een lepel over de carpaccio verdelen. Wel dun aanbrengen!
Bereidingstijd Personen Gang
35 minuten 4 personen Voorgerecht

Ingredi├źnten

  • 1 bakje kastanjechampignons
  • 250 gram aalbessengelei
  • scheutje rode wijn
  • scheutje cognac
  • 1 eetlepel grove mosterd
  • 1 snufje zout
  • 1 snufje peper

Garnituur

Recepten

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Kalfsoester

  1,5 uur
Kalfsoester
 

Lamskarbonades

  35 minuten
Lamskarbonades
 

Ossenhaaspuntjes

  20 minuten
Ossenhaaspuntjes

Als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen. Volg ons ook op Facebook!