Braadadviezen

Bereiding

KALFSROLLADE
- Doe boter in de braadpan. Laat deze goed heet worden en uitbruisen.
- Braad de kalfsrollade rondom goed aan en leg deze daarna op een ovenschaal.
- Giet hier vervolgens het braadvocht overheen.
- De kalfsrollade daarna 90 minuten lang in de oven stoppen op een temperatuur van 90 graden.

RIB ROAST
- Doe boter in de braadpan. Laat deze goed heet worden en uitbruisen.
- Braad de rib roast rondom goed aan en leg deze daarna op een ovenschaal.
- Giet hier vervolgens het braadvocht overheen.
- De rib roast daarna 50 minuten lang in de oven stoppen op een temperatuur van 90 graden.

RUNDERROLLADE
- Doe boter in de braadpan. Laat deze goed heet worden en uitbruisen.
- Braad de runderrollade rondom goed aan en leg deze daarna op een ovenschaal.
- Giet hier vervolgens het braadvocht overheen.
- De runderrollade daarna 50 minuten lang in de oven stoppen op een temperatuur van 90 graden.

LAMSROLLADE/RIBEYE-ROLLADE
- Doe boter in de braadpan en laat deze goed heet worden en uitbruisen.
- Bak de rollade rondom bruin en leg deze vervolgens op een ovenschaal.
- Lekker is om hele of fijngesneden champignons samen met gerookte spekblokjes in het braadvocht uit te bakken.
- Verdeel deze ingrediënten vervolgens rond de rollade en giet het braadvocht er overheen.
- Laat de rollade daarna 20 tot 25 minuten per 500 gram in de oven garen op een temperatuur van 90 graden.
Bereidingstijd Personen Gang
- - Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • Braadadviezen voor: Kalfsrollade
  • Rib roast
  • Runderrollade
  • Lamsrollade/Rib-eye rollade

Garnituur

Recepten

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Frianderfilet

  30 minuten
Frianderfilet
 

Frianderoester Calvados

  20 minuten
Frianderoester Calvados
 

Kogelbiefstuk béarnaise

  15 minuten
Kogelbiefstuk béarnaise

Als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen. Volg ons ook op Facebook!