Speenvarken mosterddragon

Bereiding

- Snijd de speenvarkenfilet in 8 medaillons en leg ze in een klein beetje olie.
- Maak de grillpan heet en leg hierop de medaillons. Voor een mooi ruitje, de medaillons na een minuut een halve slag draaien.
- Na nog 1 minuut deze omdraaien en herhalen.
- Hierna de medaillons op een ovenplaat leggen.
- Voeg de rode wijn en jus de veau samen in een pan en laat deze zachtjes inkoken tot de gewenste dikte.
- Voeg de mosterd en de dragonblaadjes toe en klop hier de boter doorheen.
- Laat de saus niet meer koken!
Bereidingstijd Personen Gang
20 minuten 4 personen Hoofdgerecht

Ingredi├źnten

  • 700 gram speenvarkenfilet (gerookt en gepekeld)
  • 1 dl rode wijn
  • 1 dl jus de veau
  • 50 gram boter
  • olie
  • 1 eetlepel grove mosterd
  • 1 theelepel dragonblaadjes

Garnituur

  • Garnituur:
  • snijboontjes
  • gebakken krieltjes met spekjes en uitjes

Recepten

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Carpacciodressing

  35 minuten
Carpacciodressing
 

Speenvarken mosterddragon

  20 minuten
Speenvarken mosterddragon
 

Lamsfilet rozemarijnsaus

  20 minuten
Lamsfilet rozemarijnsaus

Als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen. Volg ons ook op Facebook!