Kalfsentrecote gorgonzola

Bereiding

- Bestrooi de entrecote licht met peper uit de molen en bak deze om en om aan in een pan.
- Leg ze hierna op een ovenplaat en gooi de braadjus weg.
- Blus het restant af met de rode wijn en laat dit even inkoken.
- Voeg hierbij de jus de veau en laat dit inkoken tot de gewenste dikte.
- Voeg hierbij de Gorgonzola picanti en laat deze langzaam oplossen.
- Bak de entrecote in circa 6 minuten af in een oven van 200 graden.
Bereidingstijd Personen Gang
20 minuten 4 personen Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • 4 kalfsentrecote à 200 gram
  • 1 dl rode wijn
  • 1 dl jus de veau
  • 100 gram Gorgonzola picanti

Garnituur

  • Garnituur:
  • verse pasta
  • Italiaanse roerbakgroenten

Recepten

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Kogelbiefstuk béarnaise

  15 minuten
Kogelbiefstuk béarnaise
 

Braadadviezen

  -
Braadadviezen
 

Kalfsoester

  1,5 uur
Kalfsoester

Als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen. Volg ons ook op Facebook!