Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel.

Kalfsentrecote gorgonzola

Bereiding

- Bestrooi de entrecote licht met peper uit de molen en bak deze om en om aan in een pan.
- Leg ze hierna op een ovenplaat en gooi de braadjus weg.
- Blus het restant af met de rode wijn en laat dit even inkoken.
- Voeg hierbij de jus de veau en laat dit inkoken tot de gewenste dikte.
- Voeg hierbij de Gorgonzola picanti en laat deze langzaam oplossen.
- Bak de entrecote in circa 6 minuten af in een oven van 200 graden.
Bereidingstijd Personen Gang
20 minuten 4 personen Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • 4 kalfsentrecote à 200 gram
  • 1 dl rode wijn
  • 1 dl jus de veau
  • 100 gram Gorgonzola picanti

Garnituur

  • Garnituur:
  • verse pasta
  • Italiaanse roerbakgroenten

Recepten

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Frianderoester Calvados

  20 minuten
Frianderoester Calvados
 

Speenvarken mosterddragon

  20 minuten
Speenvarken mosterddragon
 

Lamsfilet rozemarijnsaus

  20 minuten
Lamsfilet rozemarijnsaus