Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel.

Lamsvlees Saus

Bereiding

MOSTERDSAUS
- Het lamsvlees uit de pan halen en in aluminiumfolie rollen.
- Het braadvet afblussen met een klein beetje bouillon en 1 eetlepel mosterd (liefst grove) en een halve eetlepel gembersiroop.
- Dit afbinden met wat aangemaakt juspoeder.
- Alles aan de kook brengen.
- Het lamsvlees dresseren op het bord en overgieten met de saus.

ROZEMARIJN/HONINGSAUS
- Het lamsvlees uit de pan halen en in aluminiumfolie rollen.
- Het braadvet afblussen met een klein beetje bouillon en 1 eetlepel honing.
- De verse rozemarijn fijnknippen en erbij doen.
- Dit afbinden met wat aangemaakte juspoeder.
- Alles aan de kook brengen.
- Het lamsvlees dresseren op het bord en overgieten met de saus.

SUGGESTIE
Eet bij lamsvlees jonge tuinbonen en gekookte nieuwe krieltjes.
Bereidingstijd Personen Gang
10 minuten - Bijgerecht

Ingredi├źnten

  • VOOR DE MOSTERDSAUS: 1 eetlepel grove mosterd
  • bouillon
  • halve eetlepel gembersiroop
  • juspoeder

Garnituur

  • VOOR DE ROZEMARIJN/HONINGSAUS: bouillon
  • 1 eetlepel honing
  • verse rozemarijn (1 takje)
  • juspoeder

Recepten

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Kogelbiefstuk

  25 minuten
Kogelbiefstuk
 

Frianderfilet

  30 minuten
Frianderfilet
 

Speenfilet cranberry

  30 minuten
Speenfilet cranberry