Lamsvlees Saus

Bereiding

MOSTERDSAUS
- Het lamsvlees uit de pan halen en in aluminiumfolie rollen.
- Het braadvet afblussen met een klein beetje bouillon en 1 eetlepel mosterd (liefst grove) en een halve eetlepel gembersiroop.
- Dit afbinden met wat aangemaakt juspoeder.
- Alles aan de kook brengen.
- Het lamsvlees dresseren op het bord en overgieten met de saus.

ROZEMARIJN/HONINGSAUS
- Het lamsvlees uit de pan halen en in aluminiumfolie rollen.
- Het braadvet afblussen met een klein beetje bouillon en 1 eetlepel honing.
- De verse rozemarijn fijnknippen en erbij doen.
- Dit afbinden met wat aangemaakte juspoeder.
- Alles aan de kook brengen.
- Het lamsvlees dresseren op het bord en overgieten met de saus.

SUGGESTIE
Eet bij lamsvlees jonge tuinbonen en gekookte nieuwe krieltjes.
Bereidingstijd Personen Gang
10 minuten - Bijgerecht

Ingredi├źnten

  • VOOR DE MOSTERDSAUS: 1 eetlepel grove mosterd
  • bouillon
  • halve eetlepel gembersiroop
  • juspoeder

Garnituur

  • VOOR DE ROZEMARIJN/HONINGSAUS: bouillon
  • 1 eetlepel honing
  • verse rozemarijn (1 takje)
  • juspoeder

Recepten

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Frianderfilet

  30 minuten
Frianderfilet
 

Noothammetje

  1.5 uur
Noothammetje
 

Lamskarbonades

  35 minuten
Lamskarbonades

Als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen. Volg ons ook op Facebook!