MOSTERDSAUS
- Het lamsvlees uit de pan halen en in aluminiumfolie rollen.
- Het braadvet afblussen met een klein beetje bouillon en 1 eetlepel mosterd (liefst grove) en een halve eetlepel gembersiroop.
- Dit afbinden met wat aangemaakt juspoeder.
- Alles aan de kook brengen.
- Het lamsvlees dresseren op het bord en overgieten met de saus.
ROZEMARIJN/HONINGSAUS
- Het lamsvlees uit de pan halen en in aluminiumfolie rollen.
- Het braadvet afblussen met een klein beetje bouillon en 1 eetlepel honing.
- De verse rozemarijn fijnknippen en erbij doen.
- Dit afbinden met wat aangemaakte juspoeder.
- Alles aan de kook brengen.
- Het lamsvlees dresseren op het bord en overgieten met de saus.
SUGGESTIE
Eet bij lamsvlees jonge tuinbonen en gekookte nieuwe krieltjes.
Bereidingstijd
Personen
Gang
10 minuten
-
Bijgerecht
Ingrediënten
VOOR DE MOSTERDSAUS:
1 eetlepel grove mosterd
bouillon
halve eetlepel gembersiroop
juspoeder
Garnituur
VOOR DE ROZEMARIJN/HONINGSAUS:
bouillon
1 eetlepel honing
verse rozemarijn (1 takje)
juspoeder
Recepten
De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.