Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel.

Kogelbiefstuk

Bereiding

DE KOGELBIEFSTUK
- Braad de biefstuk in olie en roomboter.
- Bestrooi het met Lemon Pepper Mix.

DE SAUS
- Fruit het fijngesneden sjalotje in de olie en voeg knoflook toe.
- Voeg bospaddenstoelen toe.
- Blus het geheel met rode wijn en laat het eventjes inkoken.
- Doe de fond erbij.
- Breng de saus verder op smaak met een scheutje Port, zout en peper.
- Voeg 1 dl koksroom toe en laat het geheel verder inkoken tot sausdikte.
Bereidingstijd Personen Gang
25 minuten 4 Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • 4 kogelbiefstukjes
  • 1 sjalotje (fijngesneden)
  • 1 teentje knoflook (fijngesneden)
  • 400 gram bospaddenstoelen
  • 1 dl rode wijn
  • 1 dl runderfon (La Croix)

Garnituur

  • Scheutje Port (Socas)
  • zout en peper uit de molen
  • 1 dl koksroom
  • Spicy Jacked Wedges
  • wijntip: Malbec Santa Ana

Recepten

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Frianderfilet

  30 minuten
Frianderfilet
 

Lamsvlees Saus

  10 minuten
Lamsvlees Saus
 

Kogelbiefstuk béarnaise

  15 minuten
Kogelbiefstuk béarnaise