DE KOGELBIEFSTUK
- Braad de biefstuk in olie en roomboter.
- Bestrooi het met Lemon Pepper Mix.
DE SAUS
- Fruit het fijngesneden sjalotje in de olie en voeg knoflook toe.
- Voeg bospaddenstoelen toe.
- Blus het geheel met rode wijn en laat het eventjes inkoken.
- Doe de fond erbij.
- Breng de saus verder op smaak met een scheutje Port, zout en peper.
- Voeg 1 dl koksroom toe en laat het geheel verder inkoken tot sausdikte.
Bereidingstijd
Personen
Gang
25 minuten
4
Hoofdgerecht
Ingrediënten
4 kogelbiefstukjes
1 sjalotje (fijngesneden)
1 teentje knoflook (fijngesneden)
400 gram bospaddenstoelen
1 dl rode wijn
1 dl runderfon (La Croix)
Garnituur
Scheutje Port (Socas)
zout en peper uit de molen
1 dl koksroom
Spicy Jacked Wedges
wijntip: Malbec Santa Ana
Recepten
De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.