Ossenhaaspuntjes

Bereiding

- Snijd de ossenhaaspuntjes in gelijke stukken en bestrooi ze met de meat pepper & salt mix.
- Snijd de groenten en roerbak ze op hoog vuur.
- Leg de groenten op het bord, leg hierop de ossenhaaspuntjes en garneer het geheel met gember garneersaus.

- TIP! Serveer met Thaise rijst.
Bereidingstijd Personen Gang
20 minuten 4 Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • 600 gram ossenhaaspuntjes
  • 1 eetlepel meat pepper & salt mix
  • olijfolie
  • wijntip: Edwards Cabernet Sauvignon

Garnituur

  • VOOR DE WOKGROENTEN
  • peultjes
  • mini-maïskolfjes
  • asperges
  • 6 eetlepels terriyaki roerbaksaus
  • gember garneersaus

Recepten

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Braadadviezen

  -
Braadadviezen
 

Speenfilet cranberry

  30 minuten
Speenfilet cranberry
 

Lamsvlees Saus

  10 minuten
Lamsvlees Saus

Als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen. Volg ons ook op Facebook!