Ossenhaaspuntjes

Bereiding

- Snijd de ossenhaaspuntjes in gelijke stukken en bestrooi ze met de meat pepper & salt mix.
- Snijd de groenten en roerbak ze op hoog vuur.
- Leg de groenten op het bord, leg hierop de ossenhaaspuntjes en garneer het geheel met gember garneersaus.

- TIP! Serveer met Thaise rijst.
Bereidingstijd Personen Gang
20 minuten 4 Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • 600 gram ossenhaaspuntjes
  • 1 eetlepel meat pepper & salt mix
  • olijfolie
  • wijntip: Edwards Cabernet Sauvignon

Garnituur

  • VOOR DE WOKGROENTEN
  • peultjes
  • mini-maïskolfjes
  • asperges
  • 6 eetlepels terriyaki roerbaksaus
  • gember garneersaus

Recepten

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Lamskarbonades

  35 minuten
Lamskarbonades
 

Speenvarken mosterddragon

  20 minuten
Speenvarken mosterddragon
 

Ossenhaaspuntjes

  20 minuten
Ossenhaaspuntjes

Als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen. Volg ons ook op Facebook!