Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel. Sluiten

Speenfilet cranberry

Bereiding

- De sinaasappels, citroenen en het uitgeperste sap in een pan doen.
- De dragon-mosterd, tijm en bosbessengelei toevoegen en goed glad roeren tot de gelei is opgelost in de rest van het mengsel.
- Daarna de port toevoegen en een paar minuten laten doorkoken.

- Het bordje garneren met frisée sla en radijsscheuten.
- De speenfilet (à la minute) grillen en op het bedje van radijsscheuten en frisée sla leggen.
- Daarna de cranberrysaus eroverheen en rond het vlees aanbrengen.
Bereidingstijd
 30 minuten
Personen
2
Gang
Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • speenfilet
  • 2 sinaasappels
  • 2 citroenen
  • 1 eetlepel dragon-mosterd
  • 1 bosje verse tijm
  • 2 eetlepels bosbessengelei
  • 0.75 liter Ruby Port

Garnituur

Bereidingswijzen

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Kogelbiefstuk béarnaise

 15 minuten
Kogelbiefstuk béarnaise
 

Carpacciodressing

 35 minuten
Carpacciodressing
 

Frianderoester Calvados

 20 minuten
Frianderoester Calvados