Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel. Sluiten

Bereidingswijzen

 

Kalfsentrecote gorgo

 20 minuten
Kalfsentrecote gorgonzola
 

Frianderoester Calva

 20 minuten
Frianderoester Calvados
 

Kogelbiefstuk béarn

 15 minuten
Kogelbiefstuk béarnaise
 

Lamsfilet rozemarijn

 20 minuten
Lamsfilet rozemarijnsaus
 

Speenvarken mosterd

 20 minuten
Speenvarken mosterd     dragon
 

Braadadviezen

 -
Braadadviezen               diverse rollades
 

Carpacciodressing

 35 minuten
Carpacciodressing
 

Noothammetje

 1.5 uur
Noothammetje
 

Ossenhaaspuntjes

 20 minuten
Ossenhaaspuntjes
 

Tournedos rund

 25 minuten
Tournedos rund
 

Frianderfilet

 30 minuten
Frianderfilet
 

Kalfsoester

 1,5 uur
Kalfsoester
 

Speenfilet cranberry

 30 minuten
Speenfilet cranberry
 

Kogelbiefstuk

 25 minuten
Kogelbiefstuk
 

Lamsvlees Saus

 10 minuten
Lamsvlees Saus
 

Lamskarbonades

 35 minuten
Lamskarbonades

Kwaliteit

Bij horecaslagerij Manders staat kwaliteit altijd voorop! Wij kiezen voor u de beste producten uit binnen- en buitenland.

Eigen bezorgservice

Voor onze horecaklanten hebben we een bezorgservice. Het vlees wordt, dagelijks, kersvers bij u afgeleverd.

Familiebedrijf

Frank Manders is afkomstig uit een echte slagersfamilie en al meer dan 30 jaar gevestigd in Sligro Den Bosch, wat is uitgegroeid tot een prachtig bedrijf waar dagelijks 25 mensen werkzaam zijn.