Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel. Sluiten

Kogelbiefstuk béarnaise

Bereiding

- Leg de kogelbiefstukken in een bodem olie en draai ze om.
- Maak de grillpan heet en leg de kogelbiefstuk hierop.
- Na 1 minuut de biefstuk een halve slag draaien, deze na de volgende minuut omdraaien en dit herhalen.
- Leg de biefstuk daarna op een ovenplaat.
- Maak de hollandaisesaus warm tot ongeveer 80 graden. Laat deze niet koken!
- Voeg de dragon en kervel toe.
- Bak de kogelbiefstuk in circa 7 minuten af in een oven van 200 graden.
Bereidingstijd
 15 minuten
Personen
4 personen
Gang
Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • 4 kogelbiefstuk à 175 gram
  • pot hollandaisesaus van O'life
  • theelepel gesneden dragon
  • theelepel gesneden kervel

Garnituur

  • Garnituur:
  • groene sla met spekjes - pijnboompitjes - croutons met een kruidendressing
  • verse frites

Bereidingswijzen

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Speenvarken mosterd dragon

 20 minuten
Speenvarken mosterd     dragon
 

Speenfilet cranberry

 30 minuten
Speenfilet cranberry
 

Lamskarbonades

 35 minuten
Lamskarbonades