Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel.Sluiten
Kogelbiefstuk béarnaise
Bereiding
- Leg de kogelbiefstukken in een bodem olie en draai ze om.
- Maak de grillpan heet en leg de kogelbiefstuk hierop.
- Na 1 minuut de biefstuk een halve slag draaien, deze na de volgende minuut omdraaien en dit herhalen.
- Leg de biefstuk daarna op een ovenplaat.
- Maak de hollandaisesaus warm tot ongeveer 80 graden. Laat deze niet koken!
- Voeg de dragon en kervel toe.
- Bak de kogelbiefstuk in circa 7 minuten af in een oven van 200 graden.
Bereidingstijd
15 minuten
Personen
4 personen
Gang
Hoofdgerecht
Ingrediënten
4 kogelbiefstuk à 175 gram
pot hollandaisesaus van O'life
theelepel gesneden dragon
theelepel gesneden kervel
Garnituur
Garnituur:
groene sla met spekjes - pijnboompitjes - croutons met een kruidendressing
verse frites
Bereidingswijzen
De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.