Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel. Sluiten

Kalfsentrecote gorgonzola

Bereiding

- Bestrooi de entrecote licht met peper uit de molen en bak deze om en om aan in een pan.
- Leg ze hierna op een ovenplaat en gooi de braadjus weg.
- Blus het restant af met de rode wijn en laat dit even inkoken.
- Voeg hierbij de jus de veau en laat dit inkoken tot de gewenste dikte.
- Voeg hierbij de Gorgonzola picanti en laat deze langzaam oplossen.
- Bak de entrecote in circa 6 minuten af in een oven van 200 graden.
Bereidingstijd
 20 minuten
Personen
4 personen
Gang
Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • 4 kalfsentrecote à 200 gram
  • 1 dl rode wijn
  • 1 dl jus de veau
  • 100 gram Gorgonzola picanti

Garnituur

  • Garnituur:
  • verse pasta
  • Italiaanse roerbakgroenten

Bereidingswijzen

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Speenvarken mosterd dragon

 20 minuten
Speenvarken mosterd     dragon
 

Carpacciodressing

 35 minuten
Carpacciodressing
 

Lamsvlees Saus

 10 minuten
Lamsvlees Saus