Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel.Sluiten
Kalfsentrecote gorgonzola
Bereiding
- Bestrooi de entrecote licht met peper uit de molen en bak deze om en om aan in een pan.
- Leg ze hierna op een ovenplaat en gooi de braadjus weg.
- Blus het restant af met de rode wijn en laat dit even inkoken.
- Voeg hierbij de jus de veau en laat dit inkoken tot de gewenste dikte.
- Voeg hierbij de Gorgonzola picanti en laat deze langzaam oplossen.
- Bak de entrecote in circa 6 minuten af in een oven van 200 graden.
Bereidingstijd
20 minuten
Personen
4 personen
Gang
Hoofdgerecht
Ingrediënten
4 kalfsentrecote à 200 gram
1 dl rode wijn
1 dl jus de veau
100 gram Gorgonzola picanti
Garnituur
Garnituur:
verse pasta
Italiaanse roerbakgroenten
Bereidingswijzen
De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.