Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel. Sluiten

Over Horecaslagerij Manders

Horecaslagerij Manders kwaliteit

Bij Horecaslagerij Manders staat kwaliteit altijd voorop! We kiezen voor u de beste producten uit binnen- en buitenland. Dat doen we al heel veel jaren. We weten waar het vlees vandaan komt en hoe het is opgegroeid. Hierdoor kunnen we u een eerlijk stuk vlees aanbieden in een goede prijs-kwaliteitverhouding. We hebben een zeer uitgebreid assortiment van lams-, kalfs-, rund- en varkensvlees. Horecaslagerij Manders is EG-gecertificeerd. Dit betekent dat wij werken volgens strenge kwaliteits- en hygiënenormen.

Horecaslagerij Manders een Familiebedrijf

Frank Manders kwam toen hij 12 jaar oud was al voor het eerst met het slagersvak in aanraking. Dat is ook geen wonder als zowel je vader als je opa slager zijn. Hij begon toen met de eenvoudige werkzaamheden, zoals het maken van gehakt, maar naar mate hij ouder werd leerde hij van zijn vader de fijne kneepjes van het vak. Ook zijn broer is op deze manier slager geworden, dus je kunt wel spreken van een echte slagersfamilie.

Toen hij wat ouder was is Frank gaan werken bij de slagerijen van Eimert Teekens (destijds de grootste slager van Nederland). Hij is daar opgeklommen tot chefslager bij Sligro, in het filiaal Eindhoven. Sligro Eindhoven was destijds de eerste Sligro met diverse versafdelingen, waaronder een slagerij. Hier is Frank in contact gekomen met de toenmalige directeur van de Sligro, Abel Slippens. Abel Slippens heeft hem de kans gegeven om bij Sligro Den Bosch de slagerij-afdeling op te zetten. Dat is inmiddels meer dan 30 jaar geleden.

Inmiddels is onze slagerij uitgegroeid tot een bedrijf waar 25 enthousiaste medewerkers werkzaam zijn. Zij zijn dagelijks voor u in de weer, of u nu een restaurant hebt of vlees koopt voor eigen consumptie.

Enige jaren geleden is Sligro Den Bosch en ook onze slagerij verbouwd, om u nu en in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. De nieuwe vestiging biedt een complete beleving, waarbij proeven, kijken en ervaren centraal staat. De slagerij is voorzien van een frisse nieuwe uitstraling met veel aandacht voor verse, exclusieve producten met uiteraard het persoonlijke advies dat u al zolang van ons gewend bent.

Eigen bezorgservice

Voor onze horecaklanten hebben we een bezorgservice. Het vlees wordt, dagelijks, kersvers bij u afgeleverd. We werken hierbij zoveel mogelijk volgens de “éénstopstrategie”. Naast het vlees worden ook de overige Sligroproducten tegelijkertijd bij u gebracht. Wel zo handig!

Kwaliteit

Bij horecaslagerij Manders staat kwaliteit altijd voorop! Wij kiezen voor u de beste producten uit binnen- en buitenland.

Eigen bezorgservice

Voor onze horecaklanten hebben we een bezorgservice. Het vlees wordt, dagelijks, kersvers bij u afgeleverd.

Familiebedrijf

Frank Manders is afkomstig uit een echte slagersfamilie en al meer dan 30 jaar gevestigd in Sligro Den Bosch, wat is uitgegroeid tot een prachtig bedrijf waar dagelijks 25 mensen werkzaam zijn.