Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel.Sluiten
Carpacciodressing
Bereiding
- Kook het bakje kastanjechampignons op met wat rode wijn en 250 gram
aalbessengelei tot deze gaar zijn.
- Dan 1 eetlepel grove mosterd toevoegen en het geheel in een blender of staafmixer pureren.
- Op smaak brengen met wat peper en zout en een scheutje cognac.
- Vervolgens af laten koelen en dan met de bolle kant van een lepel over de carpaccio verdelen. Wel dun aanbrengen!
Bereidingstijd
35 minuten
Personen
4 personen
Gang
Voorgerecht
Ingrediënten
1 bakje kastanjechampignons
250 gram aalbessengelei
scheutje rode wijn
scheutje cognac
1 eetlepel grove mosterd
1 snufje zout
1 snufje peper
Garnituur
Bereidingswijzen
De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.