Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel. Sluiten

Carpacciodressing

Bereiding

- Kook het bakje kastanjechampignons op met wat rode wijn en 250 gram
aalbessengelei tot deze gaar zijn.
- Dan 1 eetlepel grove mosterd toevoegen en het geheel in een blender of staafmixer pureren.
- Op smaak brengen met wat peper en zout en een scheutje cognac.

- Vervolgens af laten koelen en dan met de bolle kant van een lepel over de carpaccio verdelen. Wel dun aanbrengen!
Bereidingstijd
 35 minuten
Personen
4 personen
Gang
Voorgerecht

Ingrediënten

  • 1 bakje kastanjechampignons
  • 250 gram aalbessengelei
  • scheutje rode wijn
  • scheutje cognac
  • 1 eetlepel grove mosterd
  • 1 snufje zout
  • 1 snufje peper

Garnituur

Bereidingswijzen

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Frianderfilet

 30 minuten
Frianderfilet
 

Lamskarbonades

 35 minuten
Lamskarbonades
 

Kogelbiefstuk

 25 minuten
Kogelbiefstuk