Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel. Sluiten

Carpacciodressing

Bereiding

- Kook het bakje kastanjechampignons op met wat rode wijn en 250 gram
aalbessengelei tot deze gaar zijn.
- Dan 1 eetlepel grove mosterd toevoegen en het geheel in een blender of staafmixer pureren.
- Op smaak brengen met wat peper en zout en een scheutje cognac.

- Vervolgens af laten koelen en dan met de bolle kant van een lepel over de carpaccio verdelen. Wel dun aanbrengen!
Bereidingstijd
 35 minuten
Personen
4 personen
Gang
Voorgerecht

Ingrediënten

  • 1 bakje kastanjechampignons
  • 250 gram aalbessengelei
  • scheutje rode wijn
  • scheutje cognac
  • 1 eetlepel grove mosterd
  • 1 snufje zout
  • 1 snufje peper

Garnituur

Bereidingswijzen

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Speenvarken mosterd dragon

 20 minuten
Speenvarken mosterd     dragon
 

Frianderfilet

 30 minuten
Frianderfilet
 

Lamsvlees Saus

 10 minuten
Lamsvlees Saus