Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel. Sluiten

Speenvarken mosterd dragon

Bereiding

- Snijd de speenvarkenfilet in 8 medaillons en leg ze in een klein beetje olie.
- Maak de grillpan heet en leg hierop de medaillons. Voor een mooi ruitje, de medaillons na een minuut een halve slag draaien.
- Na nog 1 minuut deze omdraaien en herhalen.
- Hierna de medaillons op een ovenplaat leggen.
- Voeg de rode wijn en jus de veau samen in een pan en laat deze zachtjes inkoken tot de gewenste dikte.
- Voeg de mosterd en de dragonblaadjes toe en klop hier de boter doorheen.
- Laat de saus niet meer koken!
Bereidingstijd
 20 minuten
Personen
4 personen
Gang
Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • 700 gram speenvarkenfilet (gerookt en gepekeld)
  • 1 dl rode wijn
  • 1 dl jus de veau
  • 50 gram boter
  • olie
  • 1 eetlepel grove mosterd
  • 1 theelepel dragonblaadjes

Garnituur

  • Garnituur:
  • snijboontjes
  • gebakken krieltjes met spekjes en uitjes

Bereidingswijzen

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Braadadviezen diverse roll..

 -
Braadadviezen               diverse roll..
 

Kalfsentrecote gorgonzola

 20 minuten
Kalfsentrecote gorgonzola
 

Kogelbiefstuk

 25 minuten
Kogelbiefstuk