Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel.Sluiten
Speenvarken mosterd dragon
Bereiding
- Snijd de speenvarkenfilet in 8 medaillons en leg ze in een klein beetje olie.
- Maak de grillpan heet en leg hierop de medaillons. Voor een mooi ruitje, de medaillons na een minuut een halve slag draaien.
- Na nog 1 minuut deze omdraaien en herhalen.
- Hierna de medaillons op een ovenplaat leggen.
- Voeg de rode wijn en jus de veau samen in een pan en laat deze zachtjes inkoken tot de gewenste dikte.
- Voeg de mosterd en de dragonblaadjes toe en klop hier de boter doorheen.
- Laat de saus niet meer koken!
Bereidingstijd
20 minuten
Personen
4 personen
Gang
Hoofdgerecht
Ingrediënten
700 gram speenvarkenfilet (gerookt en gepekeld)
1 dl rode wijn
1 dl jus de veau
50 gram boter
olie
1 eetlepel grove mosterd
1 theelepel dragonblaadjes
Garnituur
Garnituur:
snijboontjes
gebakken krieltjes met spekjes en uitjes
Bereidingswijzen
De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.