Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel. Sluiten

Speenfilet cranberry

Bereiding

- De sinaasappels, citroenen en het uitgeperste sap in een pan doen.
- De dragon-mosterd, tijm en bosbessengelei toevoegen en goed glad roeren tot de gelei is opgelost in de rest van het mengsel.
- Daarna de port toevoegen en een paar minuten laten doorkoken.

- Het bordje garneren met frisée sla en radijsscheuten.
- De speenfilet (à la minute) grillen en op het bedje van radijsscheuten en frisée sla leggen.
- Daarna de cranberrysaus eroverheen en rond het vlees aanbrengen.
Bereidingstijd
 30 minuten
Personen
2
Gang
Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • speenfilet
  • 2 sinaasappels
  • 2 citroenen
  • 1 eetlepel dragon-mosterd
  • 1 bosje verse tijm
  • 2 eetlepels bosbessengelei
  • 0.75 liter Ruby Port

Garnituur

Bereidingswijzen

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Tournedos rund

 25 minuten
Tournedos rund
 

Kalfsoester

 1,5 uur
Kalfsoester
 

Carpacciodressing

 35 minuten
Carpacciodressing