Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel.Sluiten
Speenfilet cranberry
Bereiding
- De sinaasappels, citroenen en het uitgeperste sap in een pan doen.
- De dragon-mosterd, tijm en bosbessengelei toevoegen en goed glad roeren tot de gelei is opgelost in de rest van het mengsel.
- Daarna de port toevoegen en een paar minuten laten doorkoken.
- Het bordje garneren met frisée sla en radijsscheuten.
- De speenfilet (à la minute) grillen en op het bedje van radijsscheuten en frisée sla leggen.
- Daarna de cranberrysaus eroverheen en rond het vlees aanbrengen.
Bereidingstijd
30 minuten
Personen
2
Gang
Hoofdgerecht
Ingrediënten
speenfilet
2 sinaasappels
2 citroenen
1 eetlepel dragon-mosterd
1 bosje verse tijm
2 eetlepels bosbessengelei
0.75 liter Ruby Port
Garnituur
Bereidingswijzen
De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.