Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel. Sluiten

Ossenhaaspuntjes

Bereiding

- Snijd de ossenhaaspuntjes in gelijke stukken en bestrooi ze met de meat pepper & salt mix.
- Snijd de groenten en roerbak ze op hoog vuur.
- Leg de groenten op het bord, leg hierop de ossenhaaspuntjes en garneer het geheel met gember garneersaus.

- TIP! Serveer met Thaise rijst.
Bereidingstijd
 20 minuten
Personen
4
Gang
Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • 600 gram ossenhaaspuntjes
  • 1 eetlepel meat pepper & salt mix
  • olijfolie
  • wijntip: Edwards Cabernet Sauvignon

Garnituur

  • VOOR DE WOKGROENTEN
  • peultjes
  • mini-maïskolfjes
  • asperges
  • 6 eetlepels terriyaki roerbaksaus
  • gember garneersaus

Bereidingswijzen

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Lamsvlees Saus

 10 minuten
Lamsvlees Saus
 

Noothammetje

 1.5 uur
Noothammetje
 

Speenvarken mosterd dragon

 20 minuten
Speenvarken mosterd     dragon