Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel. Sluiten

Ossenhaaspuntjes

Bereiding

- Snijd de ossenhaaspuntjes in gelijke stukken en bestrooi ze met de meat pepper & salt mix.
- Snijd de groenten en roerbak ze op hoog vuur.
- Leg de groenten op het bord, leg hierop de ossenhaaspuntjes en garneer het geheel met gember garneersaus.

- TIP! Serveer met Thaise rijst.
Bereidingstijd
 20 minuten
Personen
4
Gang
Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • 600 gram ossenhaaspuntjes
  • 1 eetlepel meat pepper & salt mix
  • olijfolie
  • wijntip: Edwards Cabernet Sauvignon

Garnituur

  • VOOR DE WOKGROENTEN
  • peultjes
  • mini-maïskolfjes
  • asperges
  • 6 eetlepels terriyaki roerbaksaus
  • gember garneersaus

Bereidingswijzen

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Kogelbiefstuk béarnaise

 15 minuten
Kogelbiefstuk béarnaise
 

Noothammetje

 1.5 uur
Noothammetje
 

Ossenhaaspuntjes

 20 minuten
Ossenhaaspuntjes