Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel.Sluiten
Ossenhaaspuntjes
Bereiding
- Snijd de ossenhaaspuntjes in gelijke stukken en bestrooi ze met de meat pepper & salt mix.
- Snijd de groenten en roerbak ze op hoog vuur.
- Leg de groenten op het bord, leg hierop de ossenhaaspuntjes en garneer het geheel met gember garneersaus.
- TIP! Serveer met Thaise rijst.
Bereidingstijd
20 minuten
Personen
4
Gang
Hoofdgerecht
Ingrediënten
600 gram ossenhaaspuntjes
1 eetlepel meat pepper & salt mix
olijfolie
wijntip: Edwards Cabernet Sauvignon
Garnituur
VOOR DE WOKGROENTEN
peultjes
mini-maïskolfjes
asperges
6 eetlepels terriyaki roerbaksaus
gember garneersaus
Bereidingswijzen
De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.