Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel. Sluiten

Noothammetje

Bereiding

- De nootham in de verpakking opwarmen in warm water (tegen de kook aan) of in de oven op 80 graden gedurende 1 uur.
- Daarna de ham warm uitpakken en insmeren met een papje van bruine suiker en whisky of honing.
- Hierna de nootham ongeveer 15 tot 20 minuten terug in de oven leggen op 160 graden.
- De noothamsaus au- bain-marie opwarmen en eventueel aanlengen met rode wijn.
Bereidingstijd
 1.5 uur
Personen
4
Gang
Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • Nootham
  • bruine suiker
  • whisky of honing
  • rode wijn

Garnituur

Bereidingswijzen

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Carpacciodressing

 35 minuten
Carpacciodressing
 

Kalfsentrecote gorgonzola

 20 minuten
Kalfsentrecote gorgonzola
 

Speenfilet cranberry

 30 minuten
Speenfilet cranberry