Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel. Sluiten

Noothammetje

Bereiding

- De nootham in de verpakking opwarmen in warm water (tegen de kook aan) of in de oven op 80 graden gedurende 1 uur.
- Daarna de ham warm uitpakken en insmeren met een papje van bruine suiker en whisky of honing.
- Hierna de nootham ongeveer 15 tot 20 minuten terug in de oven leggen op 160 graden.
- De noothamsaus au- bain-marie opwarmen en eventueel aanlengen met rode wijn.
Bereidingstijd
 1.5 uur
Personen
4
Gang
Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • Nootham
  • bruine suiker
  • whisky of honing
  • rode wijn

Garnituur

Bereidingswijzen

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Carpacciodressing

 35 minuten
Carpacciodressing
 

Speenvarken mosterd dragon

 20 minuten
Speenvarken mosterd     dragon
 

Kogelbiefstuk béarnaise

 15 minuten
Kogelbiefstuk béarnaise