Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel. Sluiten

Kogelbiefstuk

Bereiding

DE KOGELBIEFSTUK
- Braad de biefstuk in olie en roomboter.
- Bestrooi het met Lemon Pepper Mix.

DE SAUS
- Fruit het fijngesneden sjalotje in de olie en voeg knoflook toe.
- Voeg bospaddenstoelen toe.
- Blus het geheel met rode wijn en laat het eventjes inkoken.
- Doe de fond erbij.
- Breng de saus verder op smaak met een scheutje Port, zout en peper.
- Voeg 1 dl koksroom toe en laat het geheel verder inkoken tot sausdikte.
Bereidingstijd
 25 minuten
Personen
4
Gang
Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • 4 kogelbiefstukjes
  • 1 sjalotje (fijngesneden)
  • 1 teentje knoflook (fijngesneden)
  • 400 gram bospaddenstoelen
  • 1 dl rode wijn
  • 1 dl runderfon (La Croix)

Garnituur

  • Scheutje Port (Socas)
  • zout en peper uit de molen
  • 1 dl koksroom
  • Spicy Jacked Wedges
  • wijntip: Malbec Santa Ana

Bereidingswijzen

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Speenvarken mosterd dragon

 20 minuten
Speenvarken mosterd     dragon
 

Kalfsentrecote gorgonzola

 20 minuten
Kalfsentrecote gorgonzola
 

Kogelbiefstuk

 25 minuten
Kogelbiefstuk