Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel. Sluiten

Lamsvlees Saus

Bereiding

MOSTERDSAUS
- Het lamsvlees uit de pan halen en in aluminiumfolie rollen.
- Het braadvet afblussen met een klein beetje bouillon en 1 eetlepel mosterd (liefst grove) en een halve eetlepel gembersiroop.
- Dit afbinden met wat aangemaakt juspoeder.
- Alles aan de kook brengen.
- Het lamsvlees dresseren op het bord en overgieten met de saus.

ROZEMARIJN/HONINGSAUS
- Het lamsvlees uit de pan halen en in aluminiumfolie rollen.
- Het braadvet afblussen met een klein beetje bouillon en 1 eetlepel honing.
- De verse rozemarijn fijnknippen en erbij doen.
- Dit afbinden met wat aangemaakte juspoeder.
- Alles aan de kook brengen.
- Het lamsvlees dresseren op het bord en overgieten met de saus.

SUGGESTIE
Eet bij lamsvlees jonge tuinbonen en gekookte nieuwe krieltjes.
Bereidingstijd
 10 minuten
Personen
-
Gang
Bijgerecht

Ingrediënten

  • VOOR DE MOSTERDSAUS: 1 eetlepel grove mosterd
  • bouillon
  • halve eetlepel gembersiroop
  • juspoeder

Garnituur

  • VOOR DE ROZEMARIJN/HONINGSAUS: bouillon
  • 1 eetlepel honing
  • verse rozemarijn (1 takje)
  • juspoeder

Bereidingswijzen

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Speenfilet cranberry

 30 minuten
Speenfilet cranberry
 

Speenvarken mosterd dragon

 20 minuten
Speenvarken mosterd     dragon
 

Kogelbiefstuk béarnaise

 15 minuten
Kogelbiefstuk béarnaise