Door de wereldwijde omstandigheden is sprake van grote schommelingen in onze productprijzen. De prijzen op deze site zijn niet actueel. Sluiten

Lamsvlees Saus

Bereiding

MOSTERDSAUS
- Het lamsvlees uit de pan halen en in aluminiumfolie rollen.
- Het braadvet afblussen met een klein beetje bouillon en 1 eetlepel mosterd (liefst grove) en een halve eetlepel gembersiroop.
- Dit afbinden met wat aangemaakt juspoeder.
- Alles aan de kook brengen.
- Het lamsvlees dresseren op het bord en overgieten met de saus.

ROZEMARIJN/HONINGSAUS
- Het lamsvlees uit de pan halen en in aluminiumfolie rollen.
- Het braadvet afblussen met een klein beetje bouillon en 1 eetlepel honing.
- De verse rozemarijn fijnknippen en erbij doen.
- Dit afbinden met wat aangemaakte juspoeder.
- Alles aan de kook brengen.
- Het lamsvlees dresseren op het bord en overgieten met de saus.

SUGGESTIE
Eet bij lamsvlees jonge tuinbonen en gekookte nieuwe krieltjes.
Bereidingstijd
 10 minuten
Personen
-
Gang
Bijgerecht

Ingrediënten

  • VOOR DE MOSTERDSAUS: 1 eetlepel grove mosterd
  • bouillon
  • halve eetlepel gembersiroop
  • juspoeder

Garnituur

  • VOOR DE ROZEMARIJN/HONINGSAUS: bouillon
  • 1 eetlepel honing
  • verse rozemarijn (1 takje)
  • juspoeder

Bereidingswijzen

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Kalfsentrecote gorgonzola

 20 minuten
Kalfsentrecote gorgonzola
 

Frianderoester Calvados

 20 minuten
Frianderoester Calvados
 

Kogelbiefstuk béarnaise

 15 minuten
Kogelbiefstuk béarnaise